Bli medlem

Klubben har ett flertal medlemsformer för att på bästa sätt tillmötesgå olika behov och möjligheter till golfspel. För vissa medlemsformer krävs en spelrätt och under rubriken "Spelrätter" finns information om hur spelrätter kan förvärvas. 

Klicka här för att komma till Medlemsformer
Klicka här för att komma till Medlemsansökan
Klicka här för information gällande Spelrätter

Varför bli medlem i Malmö Burlöv Golfklubb?

Det finns många bra anledningar för dig att bli medlem här.

Läget
Det finns ingen golfbana i hela landet som ligger så nära city. Jobbar eller bor du i centrala Malmö, är du på klubben inom 15 minuter. Även för dig som varken bor eller arbetar i Malmö, ligger Malmö Burlöv Golfklubb bra till. Ringvägen ligger i direkt anslutning till anläggningen.

Tillgängligheten
Det räcker inte med att enkelt kunna ta sig till banan, det måste vara lika enkelt att komma ut på banan. På Malmö Burlöv Golfklubb kan du spela när du vill. Det beror till stor del på att vi kan erbjuda en fullskalig 27-hålsbana. Vi kan samtidigt ta emot fler spelare än de flesta. Dessutom har vi golfvärdar som under sommarmånaderna gör allt för att hålla rondtiderna så korta som möjligt.

Banan
Får vi säga det själva, har vi en mycket välskött bana. Våra greener hör till de bästa i Skåne, vilket säger en hel del och layouten har förbättrats i omgångar. Ansvarig för förändringsarbetet är Tommy Nordström. Det är för övrigt han som ritat de nio nya hålen som invigdes 2006. Tilläggas ska att det inte bara är vi som tycker om vår bana, vi får samma omdömen från våra gäster.

Möjligheterna att bli bättre
Grunden är driving rangen, men övningsgreen och övningsfältet är också viktiga delar i arbetet med att bli en bättre golfare. Hos oss har du alla möjligheter att träna på det du vill, när du vill. Dessutom kan du få hjälp av våra tränare – vi har ett nära samarbete med golfshopen. Oavsett hur gammal du är. Bland annat satsar vi mycket kraft på en bra ungdoms- och juniorverk!amhet.

Umgänget
Här är vår restaurang, Malmö Golfrestaurang, en viktig samlingspunkt. Och mycket uppskattad. Många söker sig hit för en bit mat efter spelet, för att på ett trevligt sätt summera dagens bedrifter. Men vi har även många besökare som kommer hit bara för att äta bra mat i en trevlig miljö. Varför inte prova båda tillfällena?