Bli sponsor och bli en del i vårt omtyckta Nätverk

Vi på Malmö Burlöv GK kan erbjuda dig mycket goda möjligheter för ditt företag att synas! Varje år spelas det över 55 000 bokade rundor på vår natursköna bana nära centrala Malmö.

Centrala läge
Vårt centrala läge samt elljus på rangen gör att vår anläggning besöks av ca 90.000 personer varje år. Vi finns mycket centralt endast ca 4,5 km fr Malmö C och 3,4 km från Burlöv Center samt att det är lätt och enkelt at ta sig till oss.

CSR-Projekt. Corporate Social Responsibility – projekt. Är en del av vår starka värdegrund!
Vill ditt företag tillhöra ett Nätverk / förening som är mycket aktiv inom en mängd olika CSR-projekt? 
Då har ni hittat rätt. MaBGK har de senaste åren etablerat sig som en förening i Malmö området som även tar sitt sociala ansvar och är en stark och aktiv aktör i Malmö gällande olika CSR-projekt. Vi är en inkluderande förening som är öppen för alla! 
* FIFH – Malmö. Föreningen Idrott för handikappade. Europas största Parasport föreningen.
* Drivkraft Malmö - Mentorskap, läxhjälp till skolungdom i socialt utsatta områden i Malmö
* Rönen Resursskola – Autistiska barn/ungdomar
* Välgörenhetsgolf för Röda Korset – Malmö. Truly Open
* Aktivitetshuset – Lindängen / Hermodsdal
* Gratis låneutrustning till skolor, föreningar samt gratis Sommarskola för barn mellan 7-12 år.

Exponering
Möjligheterna till exponering av ditt varumärke/produkt är därför av högsta klass. I tillägg ligger vi nära Malmös stora genomfartsleder.

Utifrån dina behov kan vi skräddarsy din sponsring hos oss så att den passar just din marknadsföring samt önskemål om golfspel och träning. Tillsammans kartlägger vi Dina önskemål och offererar Dig ett skräddarsytt förslag anpassat för just Ditt företag. Så kontakta oss för en närmare presentation av vad vi har att erbjuda.

Nätverket
Ett samarbete med oss ger dessutom ditt företag möjlighet att verka i vårt mycket omtyckta Nätverk. Vi har företag i en mängd olika branscher så möjligheten är stor att du kan utveckla dina affärskontakter.

Golfspel
Med olika möjligheter till golfspel i våra paket kan du bidra med en kundnära verksamhet där trivsel och gemenskap ger bra förutsättningar att lyfta fram just Ditt företag. Vi kan även erbjuda olika paket knutna till Shop och Restaurang.

Vår vision och värdegrund
Vår vision är: Malmös bästa golfupplevelse. För alla. 
MaBGKs verksamhet vilar på en mycket stark värdegrund. Värdegrundsdokumentet finns längre ner på den här sidan.

Möte?
Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan visa vad vi kan erbjuda samt lyssna in vilka behov ni har för spel, träning, Shop/Restaurang, möteslokal, exponering och Nätverk.

Välkommen att kontakta oss
mabgkmarknad@telia.com