Företagsgolf – Att dela en fantastisk dag, eller en "Prova På Golf"/Kick-off" för era anställda

Malmös bästa golfupplevelse. Enkelt att ta sig till och från banan. Ca 4 km från Malmö Centralstation ligger en grön oas.

Det finns mycket som talar för Malmö Burlöv Golfklubb. Förutom ett bra skick och en intressant layout är det tillgängligheten som gör banan speciellt attraktiv att lägga sin företagsgolf på

Vår ambition är  att överträffa våra gästers förväntningar. Vi ska leverera kvalitet i alla led. Vi vet att vi erbjuder en golfbana i toppskick, en golfupplevelse utöver det vanliga. 

Vi tar företagsgolf ett steg längre. Vi vet att det finns stora förväntningar hos de inbjudna. Tanken är att våra kunders gäster ska uppleva kvalitet från den stund man blir inbjuden till det att man lämnar Malmö Burlöv Golfklubb efter en fantastisk golfdag.

Vi fokuserar på evenemanget, planeringen och bästa service. Som Partner hos Malmö Burlöv Golfklubb, oavsett storlek på evenemang, ska man på plats bara kunna fokusera på sina gäster – allt annat sköter vi.

Vi skräddarsyr er dag/ar hos oss utifrån era önskemål och era behov. Vi säkerställer att evenemanget blir en positiv dag där upplevelsen lämnar många goda minnen.

Utifrån lång erfarenhet, mycket känsla och förståelse vill vi ge er och era gäster en positiv upplevelse som stärker era relationer.

Kontakta mig för offert utifrån era önskemål och när ni vill spela, prova på eller kick-off.

Välkomna att kontakta oss
mabgkmarknad@telia.com 

Före, under och efter golfen så finns vi till för att leverera kvalité in i minsta detalj

Restaurang i toppklass

Vi skräddarsyr enligt era önskemål

Allt från lottning, startlister, bollar på rangen, tävlingar i tävlingen, frukost , middagar, prisbord mm.

Kontakta kansliet för förfrågningar offerter mm. mabgkmarknad@telia.com eller 040-292535