Inbjudningar till kommande tävlingar


Slaget vid Sege Å

På Sveriges nationaldag, den 6 juni, spelar vi en av årets roligaste tävlingar, Slaget vid Sege å.

En 4-mannascramble där alla intäkter går till vår fina juniorverksamhet. Ta chansen du med att stötta juniorerna samtidigt som ditt lag får en härlig dag på golfbanan. 
Mer information hittar du inbjudan härintill. 


ZviZZer greensome

Lördag 10 juni spelar vi den populära greensometävlingen som iår bytt namn till ZviZZer. Hitta en spelpartner och anmäl er eller anmäl dig själv så lottas du ihop med någon. Vi ses väl? Läs mer i inbjudan. 


Gökottegolfen

Upp med tuppen! På midsommarafton är det dags för Gökottegolfen med start kl. 6.00. Samla ett 4-mannalag eller anmäl dig själv och var med på denna trevliga tävling med efterföljande mat. Mer information finner du i inbjudan. 


Onsdagsgolfen - veckotävling

Onsdagen den 5 april drar årets upplaga av gemytliga Onsdagsgolfen igång. Sedan spelar vi i stort sett varje vecka fram till den 20 september. I onsdagsgolfen ingår flera tävlingar. För mer information se Onsdagsgolfen


Seniorgolfen/Måndagsgolfen - veckotävling

Seniorgolfen/Måndagsgolfen är en trevlig veckotävling som är öppen för alla klubbens seniormedlemmar. Första måndagen är den 3 april och sedan spelar vi alla helgfria måndagar fram till och med 9 oktober. 
Mer information kring Seniorgolfen/Måndagsgolfen hittar du här.


Matchcupen och KM Match - löper under året

Vilka blir årets mästare i dessa Matchspelstävlingar? Försvarande mästare är Christopher Taylor i Matchcupen och Anna-Carin Carlsson i KM Match.
Mellan den 3 och 20 april kan du anmäla dig till årets Matchcup och KM Match som sedan löper under säsongen.
Mer information hittar du under Matchcupen Tävlingsbestämmelser respektive KM Match Tävlingsbestämmelser.