Inbjudningar till kommande tävlingar


Matchcupen och KM match

Nu är dessa tävlingar i full gång för säsongen. Aktuella resultat finns till höger ner i korridoren på klubben. För mer information och regler se Matchcupen/KM match.


Onsdagsgolfen

Tävlingen spelas alla onsdagar t o m 21 september. Observera att det kommer vara uppehåll under golfveckan (19-23 juli). Onsdagsgolfen är en singeltävling som spelas varje vecka och är öppen för alla, det är även andra tävlingar i en. För mer information se Onsdagsgolfen. Reglerna hittar du via Onsdagsgolfen/Regler


Seniorgolfen / Måndagsgolfen

Seniorgolfen och Måndagsgolfen är nu i full gång för säsongen. Damspelare och 9-hålsmedlemmar är speciellt välkomna. Mer information på hemsidan under "måndagsgolfen//regler.  


Kirrs Klubba

Denna singeltävling, söndagen den 22 maj, spelas till minne av Hans-Erik "Kirr" Christensson som donerade sina klubbor till den första upplagan av tävlingen. Mer information om Kirr finns att läsa i klubbrummet på väggen till höger när du kommer in och mer information om tävlingen hittar du nedan.


KM Foursome

Söndagen den 29/5 spelas klubbmästerskapet i Foursome. Lite mer information finns i nedan inbjudan.


Slaget vid Sege å

Måndagen den 6 juni spelas årets upplaga av juniorkommitténs populära tävling Slaget vid Sege å

Tävlingsformen är som sig bör scramble för 4-manna lag. Var med och stötta våra duktiga juniorer du också! Läs mer i inbjudan.