Ordföranden har ordet - Månadsbrev januari 2023

Publicerat: 2023-01-26 10:21 - Skrivet av Peter Svallin

Ordföranden har ordet - Månadsbrev januari 2023.

Ordföranden har ordet - Månadsbrev januari 2023. 

Ett nytt golfår har precis inletts och även om vädret för tillfället inte inbjuder till spel, även om soppgolfen pågår för fullt, så minns vi med välbehag, många fina rundor under fjolåret.  Även om vädret inte inbjuder till spel, så ligger verksamheten på klubben inte nere. Det är nu vi förbereder, reparerar och gör nödvändiga reparationer.

Vår banchef Stefan Borg och banarbetaren Andreas Nielsen, har valt att lämna sina anställningar på Malmö Burlöv GK och ta sig an nya utmaningar. Vi tackar dom för det fina arbete de lagt ner på klubben och önskar dom lycka till i deras nya värv.

Ny banchef har anställts och det är vår tidigare försteman, Magnus Vinding. Ny försteman har Dan Sandberg utsetts till. Magnus organisationsförmåga och gedigna kunskaper, gör att jag med stor tillförsikt ser fram emot, det kommande golfåret.

Våra infravärmare som satt i rangehuset har stulits och detta påverkar våra Pro:s vinterträning, men klubben har redan införskaffat nya. Vi ser över hur vi skall kunna försvåra för tjuvarna, så vi inte behöver köpa nya inom den närmaste tiden.

Restaurangen har vi fått många synpunkter på och vi har påbörjat diskussioner, för att kunna tillfredsställa så många olika åsikter som möjligt.

Jag önskar er alla ett fint och bra golfår 2023 och hoppas att upplevda golfrundor, blir kvar i minnet för lång tid framöver.

Uno Nilsson
Ordf.