Presentation av vårt nya krögarteam

Publicerat: 2021-04-16 - 15:21 - Skrivet av Peter Svallin

På måndag 19 april öppnar våra nya krögare upp restaurangen. Här presenteras vem och vilka som ingår krögarteamet. Vi önskar er alla hjärtligt välkomna.

Teamet består av 5 mycket erfarna och kunniga personer. Presenteras här.
Hemsidan kommer fortlöpande att uppdateras under kommande vecka.

Jimmy Lindfors 50 år -  Stjärntecken: Restaurang
Tidigare Erfarenheter
Restaurangchef
Tävlande Bartender

Jimmy Lindfors - En sann restauranglegend i Malmös krogvärld. Efter 30 år i Swing in´s  lokaler har han samlat på sig en rad erfarenheter både yrkes- och personlighetsmässiga. Jimmy kan bäst förklaras som en stark och ståtligt man i sina bästa år med hjärtat på rätt plats. Han är svårflörtad men med ett stort sinne för humor och orden “dolig servise” kan Jimmy inte stava till.

Att ha Jimmy på skeppet ger en trygghet och lugn i alla väder.

Dushan Dulle Mladenovic 38 år - Dulle the man
Tidigare Erfarenheter
Köksmästare
Kundtjänst
Pinchos expert

Dulle - En stor nallebjörn som älskar mat i alla lägen. Sägnen säger att han en gång tagit 200 i bänkpress. Hans team bekräftar dock inte detta men att han kan laga spagetti och köttfärssås på 200 olika vis, kan vi alla gå i god för. Han brinner för att blanda det gamla-rustika med det nya pill-i-pillet för att skapa en egen alá Dulle style.

En köksmästare med erfarenhet, vilja och extrem noggrannhet utöver det vanliga är ord som beskriver han bäst.

Daniel Nilsson 34 år - Stark och mycket Positiv
Tidigare Erfarenheter
Barchef
Restaurangchef
Säljare

En expert på att vara glad och skapa ironi i alla lägen. En man med glimten i ögat som behärskar konsten av ta livet med en klackspark men seriöst på samma gång. En grym servitör som får dig att känna dig hemma på nolltid. Är ni runt Daniel kan ni alltid räkna med fart och fläkt och bli inte rädd eller förvånad om du blir uppbjuden på en dans, det är bara så han är.

Tom Nyberg 48 år ung – Master chef i svensk husmanskost
Tidigare Erfarenheter
Kock/köksmästare
Property management
Project manager consult

Tom är en man som kan summera en hel konversation på två meningar. Efter att ha skapat 1000 tals menyer som i sin tur mättat miljoner nöjda magar, vågar Tom kallt säga att han är grym på det gör. Med sin stora passion för mat är han en stor resurs i TEAM MaGo.

Alexander Eriksson 32 år - Digital Champ / Svart bälte i Digital Marknadsföring
Tidigare Erfarenheter
Bergsingenjör
Mekanikkonstruktör
Egen företagare

Alex har en spännande blandning utbildningar men har på senare tid insett att har ett större intresse av glada människor än stenar och mekanik.

Han påstår sig göra en fantastisk ananaspaj men tills detta är bekräftat så får han hålla avstånd från köket. Han driver dock ett företag som hjälper andra företag att lyckas med digital marknadsföring och där kommer hans kunskaper att komma väl till pass.